2012. január 26., csütörtök

Vár-Park Panzió Sopron 2éj/2fő 22.900.- - Jelenlegi ára: 22 900 Ft


Vár-Park Panzió Sopron
2 éjszaka 2 fő részére svédasztalos reggelivel péntektől-vasárnapig
22. 900. -
A kedvezményes ár magában foglalja:
-SZÁLLÁS 2FŐ RÉSZÉRE
-REGGELI
-SZEMÉLYENKÉNT 2 DB
EGÉSZ NAPOS FÜRDŐBELÉPŐ
A SÁRVÁRI GYÓGY- ÉS
WELLNESSFÜRDŐBE
-PARKOLÁS
A Panziótól 1300 méterre található az Európai hírű Gyógy- és wellnessfürdő, 200 méterre egy házias konyhájú barátságos étterem. A pihenni vágyók két hatszemélyes és egy négyszemélyes, valamint öt kétágyas szoba közül választhatnak.
 A családias hangulatú panzió udvarán pavilon, grillezési lehetőség van, a gyermekek pedig biztonságos körülmények között játszhatnak. Internethozzáférési lehetőség adott. Zárt parkoló!
  
 
Panziónak is helyet adó Sárvár - egy nagy múltú, nyugat-dunántúli Kisváros - a maga 16. 000 létszámával - a Rába folyó partján és a Gyöngyös torkolati térségében fekszik. Legfőbb nevezetessége a Nádasdy vár a múzeumával, a mellette található méltán híres arborétumával, s több építészeti alkotással. Feltétlen említésre méltó a város tőszomszédságában található csónakázó- és halastó, vizitúrákra alkalmas Rába folyó a technikai sportok kedvelőinek a Pannónia Ring. Viszont legfőbb vonzereje az Európa szerte híres gyógyvízre nemrég épült Gyógy - és Wellnessfürdő az 55000 négyzetméter területen több mint 3400 négyzetméteres vízfelülettel számos gyógyászati és rekreációs szolgáltatással. Lehetőség van számos kulturális rendezvény megtekintésére - folklórfesztivál, fúvós fesztiválok, huszártalálkozók stb. - valamint lovaglás, teniszezés, horgászat, vadászat, kerékpártúrák művelésére is.
 
Figyelem!!!
Ajánlatunk egy wellness üdüléseket népszerűsítő promóció keretében vehető igénybe, Az akcióban 30 és 65 év közötti párok vehetnek részt, de ha úgy döntenek, hogy gyermeküket is elhozzák, akár családi programmá is válhat a pihenés: korlátozott számban 4 ágyas szobák is vendégeink rendelkezésére állnak.
Figyelem! E különleges, ideiglenes ár kizárólag itt a vaterán megrendelt meghívóval  érvényes, amennyiben itt licitál, garantáljuk a kedvezményes részvételi díjat.



Jelenlegi ára: 22 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 11:42
. Vár-Park Panzió Sopron 2éj/2fő 22.900.- - Jelenlegi ára: 22 900 Ft