2012. február 21., kedd

ÚJ! 2012-es Modell Calvin Klein Női Karóra! - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

Az auckó tárgya egy új, használatlan, 2012-es modell, sérülés és karcmentes Calvin Klein női karóra. A termék garantáltan új, használva nem volt, sérülésmentes darab.
A karóra jellemzői:
- Rozsdamentes acél óraház
-Minőségi,  karcmentes és karcolásnak ellenálló óraüveg
-Minőségi szíj, nemesacél csattal
-Pontos, minőségi belső szerkezet
A karóra méretei: 31. 5x26. 9mm 23cm-es szíjjal
Akár saját részre, akár ajándéknak kiváló darab, különleges kialakítása garantáltan vonzza a pillantásokat, különleges darab, amelyet biztosan meg fognak önön nézni.
Miért vásároljon tőlünk? Pár okkal szolgálhatunk.
- "A posta múlasztásaiért felelősséget nem vállalok" - A vaterás eladók 95%-a ezzel a kérdéssel fog Önnek válaszolni, ha netán a posta elkeveri az Ön csomagját. Mi nem. Minden csomagot ajánlva postázunk és vállalunk ügyfeleink felé annyi engedményt, hogy amennyiben a posta elkeveri az Ön csomagját, miután a posta visszaigazolja számunkra kicseréljük Önnek a darabot, így nem fordulhat elő, hogy a posta elkeveri és Ön termék nélkül marad.
-Minden karórát működőképes állapotban, elemmel ellátva küldünk, emellett viszont minden óra mellé egy darab pótelemet is küldünk ajándékba, amelyet ha órásnál vásárolna meg 500-1000 forintba kerülne.
-Kérdéseire, kéréseire igyekszünk megoldást találni, készséggel válaszolni hiszen célunk nem csak az eladás, hanem, hogy elégedett, visszatérő vásárlóink legyenek. Mi felismerjük, hogy az Ön érdekük a mi érdekünk is.
-Amennyiben ajándékba vásárol, de nem biztos benne, hogy az ajándékozottnak tetszene-e az adott szín vagy típus, utólagos cserére azonos értékben vagy drágább darabra, a postaköltség megtérítése mellett lehetőséget biztosítunk így biztosan nem tud rosszul elsülni az ajándékozás!
-Nálunk minden termék készleten van, utalás beérkezése vagy utánvét megerősítése után 24 órán belül postázásra kerül a termék, nem kell rá heteket várni!
-Több darab vásárlása esetén is egy postaköltség kerül felszámításra! Így ha többet vásárol spórol is. Nem számítunk fel minden termékért külön postaköltséget, mint más eladók.
Reméljük, hogy nemsokára Önt is elégedett vásárlóink körében tudhatjuk. Amennyiben bármilyen kérdése lenne kérem tegye fel bátran a vatera üzenőrendszerén keresztül!


Jelenlegi ára: 3 690 Ft

Az aukció vége: 2012-02-22 20:41
. ÚJ! 2012-es Modell Calvin Klein Női Karóra! - Jelenlegi ára: 3 690 Ft