2011. december 23., péntek

Flusí a zoknimanó ügyességi társas, Ravensburger - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


Zoknimanó dobáló játék. Akcióban gazdag ügyességfejlesztő játék 5-8 év közötti 2-4 játékos részére!
Gyűjts össze minél több zoknit a mosógépből, s csipeszt kapsz jutalmul, s megnyerheted Flusí-t is!
Ennyi használatit találtam róla, ezt is a google fordította le, kérlek csak úgy licitálj, ha ez számodra elég: "Ha összehasonlítjuk, mennyi vágy és kis játék az anyag megtalálható a néhány nagy csomag, és hány rejtett ebben a kis kedvességét magával vinni, azt szeretnénk, hogy felvidítsa az örömtől.  Egy kis, finom katapult, mint egy vastag karton tábla, két kerékkel forgalomba hozza a szám jó szórakozást a gyerekeknek.  Az első játék előtt, a gyerekeket kell egy kis gyakorlás a katapult.  Ez azonban nem elég ahhoz, hogy katapult egy számot biztosítani a célba emeleti = box, néha azt kell feltételeznünk, vagyis minden 6. zokni szörny zokni a spin és átkot mind a 6 ​ ​ együtt keresztül légiposta a fehérnemű fiókban.  A képzés ezért is komolyan venni, még a tudás, amely helyeken kezdeni a zokni szörny eltérhet. A játékosok az a játék elindul, a 16 zokni helyezett az alsó mezőbe.  A legfiatalabb játékos szabad kezdeni.  Ő dob a kockával, és attól függően, hogy hány szemet is tekercs, akkor kerülhetnek Moster zokni on the fly és a tárcsa.  Sok a végén a zoknit a fiókba, a játékosnak el kell vegye ki a sok zokni.  Per szörny felelős a zokni.  Az összes 16 zoknit, hogy a játékosok, a játékos, aki a legtöbb zoknit a ruhacsipesz, hogy több játékos döntetlenre áll a konzol.  Akkor gyere a zoknit a fiókba, és a következő forduló kezdődik.  Ki az első két clothespins a győztes, és megkapja a profit Flusi.  Szintén a professzionális verzió.  És persze lehet megegyezni a minimális távolságot spin és fiók.  Minél nagyobb a távolság, annál nehezebb a természetes, hogy a zokni szörny befejezni.  Összegezve Flusi egy szuper jó játék, színes összetevők eredménye pozitív játékélményt, akkor is, ha a harisnya szörny idők a céllövészet és föld egyszer túl korán"
Kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok rá.
Kérlek leütés előtt tájékozódj a termék meglétéről. A szállítási költség csak tájékoztató jellegű!
A postázással kapcsolatos ötletet, hogy hol és hogyan adjam fel szívesen veszem  : )
Köszönöm, de semmilyen esetben sem szeretnék a termékemtől kikiáltási alatt megválni, kérlek ne is keress ilyenért!!!
Több termékem együttes vásárlásánál egy csomagban több terméket is el tudok küldeni, ilyenkor csak egyszeri szállítási költséget számítok fel.
Kérlek nézd meg a többi termékemet is
Köszönöm, hogy benéztél hozzám
A NYERTES VÁLLALJA, HOGY A ZÁRÁST KÖVETŐ 3. MUNKANAPON SZÁMLÁRA BEFIZETI ILL. ÁTUTALJA A POSTÁVAL TERHELT VÉTEL ÁRAT, A 4. MUNKANAPON NEGATÍV ÉRTÉKELÉS KÍSÉRETÉBEN ÚJRAINDÍTOM AZ AUKCIÓT ÉS BETESZEM SZEMÉLYES TILTÓ LISTÁMBA!!!!! - KÉREK MINDENKIT A FENTIEK TUDOMÁSUL VÉTELÉVEL LICITÁLJON!!!!!



Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 05:59
. Flusí a zoknimanó ügyességi társas, Ravensburger - Jelenlegi ára: 1 490 Ft