2011. augusztus 17., szerda

Neato XV-11 porszívó (az osztály jobb, mint a Roomba) * ÚJ

Neato XV-11 porszívó (az osztály jobb, mint a Roomba) * ÚJ:
Eladjuk összesen 3 db új, nem használ Neato XV-11 porszívó

Van alapja a tapasztalat - összehasonlítva "hülye" valóban - Roomba robot porszívót tette a kis hibát, és vásárolt egy összesen 4 Neatos az én közel 180 négyzetméter élettér. A hiba nehezen beszélni, mert elvben a döntést a Neato teljesen igaza van: A doboz a lapát!

Már az első vizsgálat azt mutatta, hogy a Neato XV-11, köszönhetően az egyedülálló lézerszkenner magát a hatalmas kunyhó valóban tudja, hol van, és ezért, hogy hol és eddig több, mint a fejetlen csirkék Roombas herfuhren és bútorok és falak " snogged "egyetlen Neato feladatot egyedül és majdnem tökéletesen elsajátította.

A három fel nem használt Neatos így tudok jó lelkiismerettel ajánlatot vásárolni itt is. Az egységek már csomagolni csak egyszer, és egy kerek vizsgálati fordult, így gyakorlatilag új, nem használt (nem nyomokban). A megadott vételár a ONE eszközt. Ha érdekel, két vagy akár mind a három eszközt, kérjük üzenet nekem.

Érdemes megemlíteni, hogy a Neato XV-11, szemben a többi robot porszívó USB csatlakozót lehet hozzá firmware frissítés: Neato Robotics a szabálytalan időközönként, frissítések állnak rendelkezésre, hogy optimalizálja a viselkedését a robot. Én már játszik a legújabb készülék firmware verziója 2.1.
Értékesítési magán, további garancia nincs megváltás. Igazolom, hogy az áruk megfelelnek az előírásoknak, és tökéletesen működik-e. Mellékelt egy teljesen eredeti dobozában:

• XV-11 robot porszívó
• Cserélhető szűrő
• 450 cm rövidült mágnescsík (felosztásáról szóló terek, amelyeket nem adja meg a Neato)
• Dokkoló tápegységgel 220/240 €

Review:
http://www.botjunkie.com/2010/05/18/botjunkie-review-neato-robotics-xv-11/
Ár: 420 Ft