2012. február 6., hétfő

Fifa 11 -Magyar Kommentárral PS3 Bontatlan - Jelenlegi ára: 6 999 Ft

Tartalom: eredeti szoftver bontatlanul Playstation 3-ra
Magyar kommentárral!
Platform: PlayStation 3
Stílus: foci
Játékosok: 1-7
Mentés helyigénye: minimum 2422KB
Sixaxis irányítás: -
DualShock 3: támogatva
Felbontás: 720p
Hang: Dolby Digital
Extra:
- PSN kompatibilis (2-20 játékos)
- Magyar szinkronnal, felirattal, kézikönyvel!
Korhatár: 03+
Magyar nyelven!
A FIFA 11 átírja az élethű játékos fogalmát. A FIFA 11 Personality+ funkciója az összes pályapozíció minden játékosának eredetiségét és élethűségét forradalmasítja.
A Personality+ egy adatbázis alapján különbözteti meg egymástól a focistákat, amely minden játékos képességeit értékeli és osztályozza 36 tulajdonság és 57 adottság mentén. A Personality+ mindenütt integrálódik a játékba. Az elitjátékosok most bemutathatják világklasszis tehetségüket.
A FIFA 11 egy másik újdonsága a Pro Passing rendszer, melyben a passz hatékonyságát a vezérlővel tanúsított ügyességünk, a játékos képességei, a helyzet és az időtényező határozza meg a pályán: mindezek együtt jól megalapozott és élvezetes passzolási szisztémát tesznek lehetővé. A rossz döntések, illetve a labda túl gyenge vagy túl erős megrúgása hibákat eredményeznek. A játékosok biztonságosabb, hatékonyabb játékot várhatnak az új típusoktól, például a kanyarodó passztól.
További érdekességek:
360 fokos cselezés, haladó cselezési opciók, játékosprioritások, pontosabb átadások, valósághű lövések, változatosabb védekezési taktikák, továbbfejlesztett kapusintelligencia, folyamatos játékmenet, új gyakorlópálya.



Jelenlegi ára: 6 999 Ft

Az aukció vége: 2012-02-11 07:18
. Fifa 11 -Magyar Kommentárral PS3 Bontatlan - Jelenlegi ára: 6 999 Ft